Het portaal naar de Rijn- en binnenvaart

Ga naar ->

Over Argos Logistiek

Bunkering

Argos North Sea Group is een toonaangevende speler in de Europese bunkermarkt. ARGOS biedt producten en diensten aan de gehele maritieme sector, zowel de zee-, de kust- als de binnenvaart, van grote tot kleine schepen.

Met de uitgebreide blendfaciliteiten en hun moderne vloot kunnen zij in het hele ARA-gebied en de Europese binnenwateren op ieder gewenst moment elke gewenste scheepsbrandstof volgens alle mogelijke specificaties leveren.

Door hun wereldwijde import en onze onafhankelijke marktpositie kan Argos een continue productbeschikbaarheid garanderen.

INLAND BUNKERING

Argos Reinplus Van Woerden is al meer dan tachtig jaar dé partner voor de binnenvaart. Het werkgebied strekt zich uit van de ARA-havengebieden tot aan de oorsprong van de rivieren.

Met een uitgebreid netwerk van bunkerstations en bunkerschepen leveren zij 24/7 alle gangbare scheepsbrandstoffen en smeermiddelen volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Argos Reinplus Van Woerden is wederverkoper van Exxon Mobil-producten. Naast brandstoffen en smeermiddelen bieden zij een breed aanvullend producten- en dienstenpakket, uiteenlopend van gereedschappen, onderdelen, schoonmaakmiddelen en verf tot drinkwateranalyses.

SEA BUNKERING
Argos Bunkers is gespecialiseerd in de levering van brandstoffen en smeermiddelen aan de zeevaart. Door een jarenlange ervaring zijn zij voor een groot aantal scheepvaartlijnen dé bunkerpartner in de ARA-regio.

Argos beschikt over een moderne vloot bunkerschepen waarvan een groot aantal is voorzien van gescheiden tanksystemen. Daardoor kunnen zij meerdere producten aan boord hebben, die gelijktijdig geleverd kunnen worden, wat een forse tijdwinst kan opleveren.

De schepen van Argos beschikken over computergestuurde in-line blendinstallaties waarmee ter plekke een product kan worden samengesteld in de gewenste specificatie, met een viscositeit variërend van 30 cst tot 380 cst.