Het portaal naar de Rijn- en binnenvaart

Ga naar

Klik hieronder op de rederij van uw keuze of lees in het volgende tabblad meer over het tankvaartportaal!

Verenigde Tankrederij
Uni-Barge
Van Ommeren Binnentankvaart
MAIN – Maritieme Afvalstoffen Inzameling Nederland

Informatie

In het TANKVAARTPORTAAL vindt u foto’s en gegevens van tankschepen van rederijen en particuliere ondernemers die vandaag de dag actief zijn, of in het verleden actief zijn geweest.

Het motortankschip AMARONE in de Rozenburgse Sluis, schuttend richting Europoort.

Het motortankschip RUSSIA, voor anker op de Elbe in Hamburg. De naam geeft duidelijk aan voor wie het schip voornamelijk transporten verzorgde.

Vanzelfsprekend zijn er rederijen die vroeger al actief waren en thans nog steeds bestaan. Van deze rederijen vindt u onder de kop HUIDIGE VLOOT de vloot zoals die op dit moment in de vaart is. De schepen die weliswaar voor deze rederij gevaren hebben, maar daar thans niet meer actief voor zijn vindt onder de HISTORISCHE VLOOT van deze rederij.

Het grootste binnenvaartschip ter wereld op Vingerpier 3 bij Vopak Europoort. De VORSTENBOSCH is het vlaggenschip van de Verenigde Tankrederij.

Schepen die van de ene, naar de andere rederij verkassen vindt u onder de oude naam bij de Historische Rederij en onder de nieuwe naam bij de Actuele Rederij van de rederij waar bedoeld schip voor is gaan varen. Uiteraard probeert BINNENVAARTPORTAAL.NL deze mutaties zo actueel mogelijk te houden. Informatie hierover is altijd van harte welkom.

De ENERGIE 12 vaart inmiddels als PORT 4.

De ENERGIE 12 vaart inmiddels als PORT 4.