Het portaal naar de Rijn- en binnenvaart

Informatie


Onder de kop DUWVAARTPORTAAL staan duwvaartrederijen die vandaag de dag actief zijn, of in het verleden actief zijn geweest. Thans actieve actieve rederijen vindt u onder de kop ACTUELE REDERIJEN en rederijen die niet meer bestaan vindt u onder de kop HISTORISCHE REDERIJEN.

De VEERHAVEN X – ORKA in de Botlek Centrale Geul in oktober 2008.

De duwboot RENE SIEGFRIED, onder de Petroleumbrug in Straatsburg. Tegenwoordig doet de RENE SIEGFRIED dienst als binnenvaartmuseum van Vereniging de Binnenvaart.

Vanzelfsprekend zijn er rederijen die vroeger al actief waren en thans nog steeds bestaan. Van deze rederijen vindt u onder de kop ACTUELE REDERIJEN de vloot zoals die op dit moment in de vaart is. De boten die weliswaar voor deze rederij gevaren hebben, maar daar thans niet meer actief voor zijn vindt onder de historische vloot van deze rederij.

De HERKULES IX verlaat de Rozenburgse Sluis in juli 2008.

Duwboten die van de ene, naar de andere rederij verkassen vindt u onder de oude naam bij de Historische Rederij en onder de nieuwe naam bij de Actuele Rederij van de rederij waar bedoelde boot voor is gaan varen. Uiteraard probeert BINNENVAARTPORTAAL.NL deze mutaties zo actueel mogelijk te houden. Informatie hierover is altijd van harte welkom. Uiteraard komen ook de boten van particuliere ondernemers aan bod. Voor deze duwboten wordt een eigen portaal geopend.

De duwboot CREDO vormde samen met de duwbak PULSA de eerste particuliere duweenheid van Nederland.

Ga naar

Klik hieronder op de rederij van uw keuze of lees in het volgende tabblad meer over het duwvaartportaal!

Inhoud volgt binnenkort.

Laatst gewijzigd